Productcategorieën
  • Geen producten in je winkelmand.
CART Totaal:0.00
Goedkoop fiets huren Groningen - City Tweewielers
8316
page-template-default,page,page-id-8316,theme-elision,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Goedkoop fiets huren Groningen

Goedkoop fiets huren Groningen

Wil je graag een fiets huren? Op vakantie en wil je meer van de stad Groningen zien? Of ben je een dagje uit in Groningen? Of gewoon zin om lekker door stad en ommeland te fietsen? Het team van City2wielers staat voor u klaar. Wij verhuren fietsen in alle soorten en maten. We verhuren stoere, stevige stadsfietsen met terugtraprem en met handrem en versnellingen. 

Fietsen huren

Maak gebruik van het meest gebruikte vervoermiddel van Nederland en huur een fiets! Met de fiets kunt u veel meer van Groningen ontdekken. De stad en provincie Groningen kennen vele bekende bezienswaardigheden maar ook nog vele onbekende plekjes die meer dan de moeite waard zijn. Hoe kunt u Groningen nou beter bekijken dan op de fiets? Ze worden gekenmerkt door de zachte vering, soepele versnelling, handrem en een lekker zacht zadel.

Relaxt huren in Groningen

Fiets lekker relaxed over de grachten en dan door naar één van de grote markt voor een kop koffie. Er gaat niets boven Groningen. Het eeuwenoude cultuurlandschap en de bruisende stad lenen zich perfect om op de fiets ontdekt te worden. Groningen is een mooie provincie. Bij de huur van meerdere dagen daalt het tarief voor het huren van een fiets!

Call Now Button