mail of bel 050 318 5566
✓ Laagste prijsgarantie ✓ Bezorging & service aan huis ✓ Grootste showroom

  Vakkundige reparatie aan scooters en brommers

  Voor zorgvuldige reparatie van je scooter kun je natuurlijk ook terecht bij City Tweewielers. Onze vakkundige monteurs staan altijd voor je klaar. Ze beschikken over kennis en kunde die ze nodig hebben om jouw scooter weer helemaal tiptop en rijklaar te maken.

   

  De snelle service van City Tweewielers

  Een kapotte scooter is erg vervelend. Zeker als je er dagelijks gebruik van maakt om op je werk of opleiding te komen. City Tweewielers biedt in zo'n situatie uitkomst. Door de snelle service rij je voor je het weet weer rond op je trouwe brommer of scooter.

   

  Deskundige medewerkers en oprecht advies

  Je kunt ook bij City Tweewielers terecht als je advies nodig hebt. Het is bijvoorbeeld verstandig om je scooter af en toe na te laten kijken. Met een goede onderhoudsbeurt blijft je scooter langer goed en kun je op de lange termijn veel geld besparen. De medewerkers geven altijd eerlijk en deskundig advies. Net als jij hebben zij het beste met je scooter of brommer voor.

   

  De scooterspecialist van het noorden

  Scooterbezitters die in het noorden van het land wonen hebben geluk. Zij kunnen namelijk gebruik maken van de fantastische service van City Tweewielers. Er zijn namelijk vestigingen in Groningen, Heerenveen en Zwolle. Kom gerust langs als je een probleem hebt met je scooter. Ook voorzien wij de eigenaren van een scooter of brommer graag van advies.

   

  Reparaties voor scootermerk SYM

  SYM is een betrouwbaar Taiwanees scootermerk dat alweer sinds 1961 bestaat. Natuurlijk is er ook weleens wat mis met deze scooters en dan moeten ze gerepareerd worden. Het merk maakt zeer duurzame scooters die bekend staan om hun milieuvriendelijke eigenschappen. Als je schade hebt aan een SYM scooter dan is het verstandig om langs te gaan bij City Tweewielers. Hier werken namelijk specialisten die alles weten over dit scootermerk. Ook voor schadeherstel moet je bij City Tweewielers zijn. Je kunt rekenen op de expertise van een monteur en een weer goed functionerende en stralende scooter.

   

  Een scooter van Peugeot laat je bij City Tweewieler gerepareerd worden

  Peugeot is één van de bekendste scootermerken in Nederland. Er rijden nogal wat scooters van Peugeot rond. Dat betekent automatisch ook dat relatief veel scooters van dit merk gerepareerd moeten worden. Mensen die in de noordelijke provincies wonen komen daarvoor naar City Tweewielers. De beste monteurs zorgen ervoor dat jouw Peugeot weer als vanouds rijdt. Ook voor schadeherstel en onderhoudsbeurten kun je rekenen op de klantvriendelijke medewerkers van City Tweewielers.

   

  City Tweewielers repareert Vespa scooters

  Vespa staat vooral bekend om de retro scooters. Ze hebben een eigenzinnig ontwerp en dat heeft ze erg populair gemaakt. Als je problemen hebt met je Vespa dan kun je bij City Tweewielers rekenen op de diensten van ervaren monteurs. Zij zullen er alles aan doen om jouw Vespa scooter te repareren en weer helemaal op te knappen. City Tweewielers is een specialist op het gebied van scooterreparatie. Je kunt hier dus ook terecht voor een onderhoudsbeurt aan je Vespa of om schade te herstellen en krassen uit de lak te halen.

   

   

   

   

  crossmenu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram