mail of bel 050 318 5566
✓ Laagste prijsgarantie ✓ Bezorging & service aan huis ✓ Grootste showroom

  Professioneel Advies en Betrouwbare Service bij City Tweewielers

  Je staat op het punt om het plezier van elektrisch scooterrijden te ontdekken, en City Tweewielers in Groningen staat klaar om je te verwelkomen in de wereld van moeiteloos en milieuvriendelijk reizen. Wij zijn meer dan zomaar een scooterzaak; wij zijn jouw partner in mobiliteit. Bij City Tweewielers geniet je niet alleen van professioneel advies, maar ook van een betrouwbare werkplaats voor onderhoud en reparatie. Ontdek waarom wij de specialist zijn die je zoekt in Groningen!

  Elektrische Scooter Kopen in Groningen - Ruime Keuze voor Iedereen!

  Kan je niet wachten om je eigen elektrische scooter te kopen in Groningen? Bij City Tweewielers vind je een uitgebreide selectie van de nieuwste modellen elektrische scooters, bezorgscooters en zelfs elektrische steps. Onze showroom biedt een ware beleving waar je verschillende modellen kunt bewonderen en vergelijken. Of je nu op zoek bent naar een wendbare stadsscooter, een robuuste bezorgscooter of een trendy elektrische step, bij ons vind je zeker de perfecte elektrische tweewieler die helemaal past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.

  Topkwaliteit A-Merken zoals NIU, Super Soco, Sym en Segway!

  Bij City Tweewielers hechten we waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom vind je bij ons alleen topmerken in ons assortiment. Ontdek de innovatieve ontwerpen van merken als NIU, Super Soco, Sym en Segway. Deze A-merken staan bekend om hun geavanceerde technologie, duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen. Of je nu kiest voor de verfijnde elegantie van NIU, de sportieve flair van Super Soco, of het robuuste karakter van Sym, bij City Tweewielers ben je verzekerd van een hoogwaardige elektrische scooter die aan al je verwachtingen voldoet.

  Gemakkelijk Bestellen en Afspraak Maken - Ontdek onze Webshop

  Bij City Tweewielers begrijpen we dat jouw tijd waardevol is. Daarom hebben we niet alleen een uitgebreide showroom, maar ook een handige webshop waar je eenvoudig jouw favoriete elektrische scooter kunt uitzoeken. Kijk op je gemak rond door ons assortiment, vergelijk specificaties en maak je keuze zonder de deur uit te hoeven. En als je persoonlijk advies nodig hebt of de scooters in het echt wilt ervaren, ben je van harte welkom in onze showroom. Maak online een afspraak, en wij zorgen ervoor dat je bezoek soepel verloopt. City Tweewielers, jouw partner in elektrisch scooterplezier in Groningen!
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram