Productcategorieën
Scooter huren Groningen - City Tweewielers
8318
page-template-default,page,page-id-8318,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,mac,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Scooter huren Groningen

Scooter huren Groningen

Scooter rijden in Groningen is leuk! Huur een scooter en bekijk het eeuwenoude cultuurlandschap in de regio of bezoek de veenkoloniën. De bruisende studentenstad Groningen leent zich perfect om op de scooter te verkennen. Je bent mobiel, veel bezienswaardigheden liggen met een scooter huren in Groningen binnen handbereik.

 

Huren en door Groningen rijden

Met het huren van een scooter of brommer kun je snel en gemakkelijk jezelf verplaatsen en alle leuke plekken van de stad ontdekken. Ook buiten de stad in de regio. Bezoek bijvoorbeeld De Hoornseplas op de scooter. Dat is een zwemplas net buiten de stad. Op de bodem van de plas ligt zand. Tussen de Hoornseplas en het Hoornsemeer loopt de zogenaamde ‘Nij-dam’, een betonnen dam waar je overheen kan wandelen. Of huur een snorfiets. Je maakt gebruik van het fietspad en je hoeft ook ook geen helm te dragen: Gewoon opstappen en wegrijden!

Ook voor fietsverhuur ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Scooter kopen maar nog twijfel?

Misschien is het handig om 1 of 2 dagen een scooter te huren om eens echt te ervaren wat het nou inhoudt voordat je er een koopt. En welke tijdwinst dat nou echt opleverd que reistijd naar je werk, bijvoorbeeld.

 

Prijzen

Naast onze arrangementen kun je natuurlijk ook gewoon een scooter huren. Wij hebben de prijzen ingedeeld in verschillende prijsklassen, zo hebben wij altijd een passende oplossing.

 

ER GELDT EEN BORGSTELLING VAN € 150,00 PER SCOOTER

 

– Dagdeel 2 uur (niet reserveerbaar): € 17,50
– Dagdeel 4 uur: € 25,00
– Complete dag (9:30 – 17:30): € 45,00
– Extra uur: € 7,50

 

– Weekend 2 dagen (za-zo): € 39,00/dag
– Midweek 4 dagen (di t/m vr): €35,00/dag
– Volle week 7 dagen: € 30,00/dag