mail of bel 050 318 5566
✓ Laagste prijsgarantie ✓ Bezorging & service aan huis ✓ Grootste showroom

  Scooter rijden in de Stad en Ommeland van Groningen is leuk. Scooter huren Groningen is hierdoor zeer populair, waardoor er steeds meer vraag naar is. Huur een scooter en ontdek de bruisende studentenstad Groningen met zijn vele terrassen en winkelmogelijkheden. Met een huurscooter rij je met gemak de stad verder uit en ontdek je het bekende ommeland van Groningen. Je bent mobiel en flexibel wanneer je een scooter huurt voor een dag(deel) in Groningen.

  Huur een scooter en ontdek Groningen

  Een scooter of brommer huren is een gemakkelijke en snelle manier
  om jezelf te verplaatsen en leuke plekken te ontdekken in de stad.
  Het voordeel van een elektrische huur scooter is dat je met gemak vele kilometers kan rijden. Dus rij je met gemak de stad uit en ontdek je bijvoorbeeld het natuurgebied rondom de Hoornse Plas op de scooter. Dat is een zwemplas in de natuur net buiten de stad Groningen. Tussen de Hoornse plas en het Hoornse meer loopt de zogenaamde 'Nij-dam', een betonnen dam waar je overheen kan wandelen of rijden op de fiets en scooter. Met een stille elektrische huur scooter geniet je ontspannen van deze prachtige omgeving. Gewoon opstappen en wegrijden!

  Ga je liever op de fiets? Ook voor fietsverhuur ben je bij ons aan het juiste adres.

  Scooter kopen maar nog twijfel?

  Wil je graag een scooter kopen in Groningen, maar heb je nog twijfels? Dan is de mogelijkheid om een scooter te huren wel een aanrader. Wanneer je bijvoorbeeld 1 of 2 dagen een scooter gaat huren ontdek je pas echt het scooter rijden in Groningen. Je ervaart eerst wat het scooter rijden inhoudt voordat je overgaat tot het kopen van een scooter. Welke tijdwinst levert het qua reistijd naar het werk nu echt op? En is elektrisch scooter rijden nu echt zo comfortabel? Een aantal van je vragen worden zo toch eerst beantwoord.

  Type Huur Scooters

  Huur een elektrische NIU snorscooter of Segway E110(SE). De elektrische scooters die wij verhuren hebben de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic) en bieden u veel rijplezier.

  Uiteraard krijgt u de scooter vol mee. Het 29AH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen! Hiermee levert de accu een bereik van 55 tot 70km van vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Het opladen is mogelijk doormiddel de oplader direct aan de scooter te monteren of door de accu los op te laden.

  Het is ook mogelijk om onze Yamaha Neo's benzine scooter te huren. Hierdoor bent u niet gebonden aan het maximumbereik van de scooter. Op een volle tank kunt u ruim 250km rijden op een volle tank. De scooter wordt vol afgeleverd zodat je direct op weg kunt. We verzoeken je wel de scooter weer af-getankt in te leveren met euro 98 - E5.

  -----------------------------------------------------------

  Prijslijst

  -----------------------------------------------------------

  Prijzen per dagdeel of complete dag

  Prijzen per weekend of week

  Voor het huren van de scooter verzoeken wij u telefonisch een reservering te maken.

  U kunt ons bereiken op 050-3185566.

  crossmenu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram