Productcategorieën
  • Geen producten in je winkelwagen.
CART Totaal:0.00
Scooter huren Groningen - City Tweewielers
8318
page-template-default,page,page-id-8318,theme-elision,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Scooter huren Groningen

Scooter rijden in Groningen is leuk! Scooter huren Groningen is hierdoor zeer populair en is steeds meer vraag naar. Huur een scooter en bekijk het eeuwenoude cultuurlandschap in de regio of bezoek de veenkoloniën. De bruisende studentenstad Groningen leent zich perfect om op de scooter te verkennen. U bent mobiel, veel bezienswaardigheden liggen met een scooter huren in Groningen binnen handbereik.

 

Huren en door Groningen rijden op de scooterScooter huren Groningen

Met het huren van een scooter of brommer kunt u snel en gemakkelijk uzelf verplaatsen en alle leuke plekken van de stad ontdekken. Ook buiten de stad in de regio. Bezoek bijvoorbeeld De Hoornseplas op de scooter. Dat is een zwemplas net buiten de stad. Op de bodem van de plas ligt zand. Tussen de Hoornseplas en het Hoornsemeer loopt de zogenaamde ‘Nij-dam’, een betonnen dam waar u overheen kan wandelen of rijden op de fiets en scooter. U maakt gebruik van het fietspad en u hoeft ook ook geen helm te dragen: Gewoon opstappen en wegrijden!

 

Ook voor fietsverhuur bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Scooter kopen maar nog twijfel?

Wil t u graag een scooter huren in Groningen, maar twijfelt u nog of het wel iets voor jou is? Misschien is het handig om 1 of 2 dagen een scooter te huren om eens echt te ervaren wat het nou inhoudt voordat u er een koopt. En welke tijdwinst dat nou echt oplevert qua reistijd naar uw werk, bijvoorbeeld.

 

Prijzen

Naast onze arrangementen kunt u natuurlijk ook gewoon een scooter huren. Wij hebben de prijzen ingedeeld in verschillende prijsklassen, zo hebben wij altijd een passende oplossing.

 

Type

Huur een elektrische NIU snorscooter. De NIU N-Series die wij verhuren hebben de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic) en bieden u veel rijplezier.

 

Uiteraard krijgt u de scooter vol mee. Het 29AH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen! Hiermee levert de accu een bereik van 55 tot 70km van vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Het opladen is mogelijk doormiddel de oplader direct aan de scooter te monteren of door de accu los op te laden.

 

Lekker er op uit met de scooter.

Prijzen per dagdeel of complete dag.

– Dagdeel 2 uur (niet reserveerbaar): € 19,95
– Dagdeel 4 uur: € 34,95
– Complete dag (9:30 – 17:30): € 54,95
– Extra uur: € 7,50

Prijzen per weekend of week

– Weekend 2 dagen (za-zo): € 42,50/dag
– Midweek 4 dagen (di t/m vr): €37,50/dag
– Volle week 7 dagen: € 32,50/dag
Call Now Button