mail of bel 050 318 5566
✓ Laagste prijsgarantie ✓ Bezorging & service aan huis ✓ Grootste showroom

  Scooter reparatie Groningen

  Ben je op zoek naar een Scooter reparatie in Groningen? In de werkplaats van City Tweewielers helpen we je graag verder. 
  Wij repareren de volgende merken:
  Piaggo
  SYM
  Peugeot
  Kymco
  Vespa
  NIU
  Segway
  Super Soco
  Mash 50
  Vent
  Let op overige merken repareren we niet!

  De vestiging is uitgerust met een moderne werkplaats en gediplomeerd personeel, waardoor werkzaamheden snel en vakkundig worden uitgevoerd. Reparaties aan uw elektrische scooter, 4-takt, scooter of fiets is voor de monteurs bij City Tweewielers geen probleem.
  Scooterreparatie Groningen nodig?

  Heb jij problemen met je scooter? Is er bijvoorbeeld iets kapot en moet dit gerepareerd worden? Stilstaan langs de weg is nooit leuk! City Tweewieler Groningen is gespecialiseerd in het maken en repareren van je scooter. Het kan altijd voorkomen dat je scooter pech hebt of een lekke band hebt. Wij zorgen ervoor dat je snel weer op pad kunt! Ons personeel kan reparaties namelijk snel uitvoeren.

  Voorkomen is echter beter dan genezen. Zorg er daarom voor dat je op tijd een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Dit kan de scooterreparatie voorkomen.
  Elektrische scooterreparatie Groningen nodig? Ook voor elektrische scooter reparatie Groningen kun je bij ons terecht. De medewerkers van City Tweewielers zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van je elektrische scooter. Met een onderhoudsbeurt aan je elektrische scooter voorkom je vaak problemen. Plan deze daarom tijdig bij ons in.
  Scooter laten repareren in Groningen
  Dat jouw scooter reparatie nodig heeft is al vervelend genoeg. Dan wil je niet ook nog eens voor verrassingen komen te staan. De scooterspecialisten van City Tweewielers zullen jou daarom ook altijd eerlijk adviseren over de reparaties die uitgevoerd moeten worden. Zij zullen er alles aan doen om de kosten van de reparatie zo laag mogelijk te houden.  Sta je met een lekke band of heb je problemen met je (snor)scooter? Geen probleem! Wij van City Tweewielers Groningen zijn gespecialiseerd in het repareren van onder meer elektrische scooters, scooter, snorscooters en brommers.  Geen tijd of vervoer om bij ons langs te komen? Dan komen wij de scooter tegen een kleine vergoeding bij jou thuis ophalen in Groningen, Friesland en Drenthe. Veel reparaties zijn al binnen een paar uur uit te voeren, maar dit doet nooit langer dan een paar dagen.

  Weten wat de scooter reparatie in Groningen voor jou kost?
  Benieuwd naar de kosten van de reparatie van je scooter? Dat is goed te begrijpen! Neem contact met ons op door te bellen of kom langs in onze scooterwinkel aan de rand van de stad. Je vindt ons aan de Florakade 82. Eenvoudig bereikbaar en je wordt snel geholpen. Wij informeren je graag over de schade en zullen vooraf afspraken maken over de kosten. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Als je voor een Scooter reparatie Groningen niet uit wilt kies je voor City Tweewielers!
  crossmenu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram