Productcategorieën
  • Geen producten in de winkelwagen.
CART Totaal:0.00
In tweeënhalf dagje op scooter naar de Costa Brava. - City Tweewielers
13768
post-template-default,single,single-post,postid-13768,single-format-standard,theme-elision,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Blog

In tweeënhalf dagje op scooter naar de Costa Brava.

  |   Scooter en Brommer nieuws   |   No comment

Af en toe zien we opmerkelijk scooter nieuws. Zo nu ook: De Dordtse tiener Michon Habing kruipt voor zijn vakantie naar Zuid-Europa op de scooter.

Enkele dagen voor de start van het avontuur is de Dordtenaar bezig met de laatste voorbereidingen. De vader van een vriend prepareert vandaag of morgen zijn scooter, zodat hij er extra spullen op kan vervoeren. Michon heeft zelf al een extra tank op de kop getikt, voor als hij onderweg niet op tijd een tankstation tegenkomt. Zijn kleren stopt de avonturier in de ‘buddy’ van zijn scooter, de ruimte onder zijn zadel. ,,Ik heb ook veel uitgezocht’’, legt hij uit. ,,Of mijn scooter zo’n afstand wel aan kan, waar ik in de buurt van Lyon kan overnachten en welke route ik neem.’’

de gelderlander maakt er een mooi item van

De bijna 1500 kilometer legt Michon grotendeels af over de aangegeven fietsroute op Google Maps. In Frankrijk heeft hij naar eigen zeggen de mazzel dat hij delen op 80 kilometerwegen kan rijden. Dat schiet op.

Lees het hele artikel van dit avontuur hier: https://www.gelderlander.nl/home/michon-17-wil-in-tweeenhalve-dag-op-zijn-scooter-naar-costa-brava-in-spanje-rijden~a397f4c0/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Call Now Button