mail of bel 050 318 5566
✓ Laagste prijsgarantie ✓ Bezorging & service aan huis ✓ Grootste showroom

  Af en toe zien we opmerkelijk scooter nieuws. Zo nu ook: De Dordtse tiener Michon Habing kruipt voor zijn vakantie naar Zuid-Europa op de scooter.

  Enkele dagen voor de start van het avontuur is de Dordtenaar bezig met de laatste voorbereidingen. De vader van een vriend prepareert vandaag of morgen zijn scooter, zodat hij er extra spullen op kan vervoeren. Michon heeft zelf al een extra tank op de kop getikt, voor als hij onderweg niet op tijd een tankstation tegenkomt. Zijn kleren stopt de avonturier in de ‘buddy’ van zijn scooter, de ruimte onder zijn zadel. ,,Ik heb ook veel uitgezocht’’, legt hij uit. ,,Of mijn scooter zo'n afstand wel aan kan, waar ik in de buurt van Lyon kan overnachten en welke route ik neem.’’

  de gelderlander maakt er een mooi item van

  De bijna 1500 kilometer legt Michon grotendeels af over de aangegeven fietsroute op Google Maps. In Frankrijk heeft hij naar eigen zeggen de mazzel dat hij delen op 80 kilometerwegen kan rijden. Dat schiet op.

  Lees het hele artikel van dit avontuur hier: https://www.gelderlander.nl/home/michon-17-wil-in-tweeenhalve-dag-op-zijn-scooter-naar-costa-brava-in-spanje-rijden~a397f4c0/

  crossmenu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram