Productcategorieën
  • Geen producten in de winkelwagen.
CART Totaal:0.00
Over ons - City Tweewielers
4527
page-template-default,page,page-id-4527,theme-elision,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Over ons

Over city tweewielers groningen

City Tweewielers is gespecialiseerd in de verkoop van zowel gebruikte als nieuwe scooters en brommers. Tevens doen wij reparaties aan uw scooter of brommer. Neem een kijkje in onze shop voor gebruikte en nieuwe scooters of brommers! Wilt u een scooter kopen, een scooter huren, goedkoop een fiets huren of zoekt u een professionele en betrouwbare werkplaats voor onderhoud of reparatie aan uw scooter? City Tweewielers is de specialist in Groningen.

 

In ons uitgebreide assortiment zijn alle A-merken vertegenwoordigd, waaronder Vespa, Piaggio, Kymco, Peugeot, Sym en vele andere. We zijn aangesloten diverse branche organisaties en we hebben een grote voorraad in onze winkel en showroom te Groningen.

 

In onze webshop ziet u een deel van onze voorraad en nieuw te bestellen items. Dit geeft slechts een glimp van de mogelijkheden. Voor gericht advies en het aanschouwen van de tweewielers nodigen we u van harte uit in onze winkel.

 

Zelfs als u vandaag uw droom scooter niet in 1 keer kunt betalen is het mogelijk om tegen 0% rente uw droom scooter te leasen.

 

Wilt u graag een scooter leasen? We leggen u graag meer uit over de een scooter leasen bij City Tweewielers.

Bij City2Wielers kunt u gemakkelijk uw scooter, brommer of snorfiets kopen of onderhoud aan laten plegen

789

Geleverde

Scooters

1641

Tevreden

Klanten

935

Kopjes

Koffie in 2022

3692

Werkplaats

Uren

Sinds 2018 zijn we dealer van diverse electrische scooters zoals super soco en segway. Daarnaast mogen we ons sinds 2019 Niu premium specialist noemen. Daar zijn we trots op!

Een dag zonder scooter, is een dag niet geleefd......

Call Now Button