Productcategorieën
  • Geen producten in de winkelwagen.
CART Totaal:0.00
Kleine beurt scooter - City Tweewielers
23435
page-template-default,page,page-id-23435,page-child,parent-pageid-7611,theme-elision,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kleine beurt scooter

U wilt toch ook dat uw scooter in topconditie blijft? Met een kleine beurt voor uw scooter zorgt u hiervoor. Door periodiek onderhoud te laten uitvoeren weet u zeker dat u veilig kunt rijden en u niet langs de weg stil komt te staan. Bepaalde kleine defecten kunnen hierdoor snel worden gerepareerd of zelfs worden voorkomen. De kosten van een kleine beurt voor scooters hangen af van eerdere onderhoudswerkzaamheden en of er onderdelen vervangen moeten worden.

Aandachtspunten kleine beurt scooter

De kleine beurt is voornamelijk bedoeld voor het uitvoeren van kleine reparaties. Denk hierbij aan het vervangen van de accu, maar ook het verversen van de olie en het nakijken van bougies en luchtfilters valt hieronder.

  • Vervangen van de accu
  • Verversen van de olie
  • Bougies vervangen
  • Luchtfilter controleren
  • Bandenspanning
  • Bandenprofiel

Over het algemeen is de kleine beurt snel uit te voeren en zijn we ongeveer een kwartier tot een uur bezig. Hierna rijdt de scooter weer als een zonnetje.

Kosten van de kleine onderhoudsbeurt

De kosten zijn afhankelijk van de reparaties die uitgevoerd dienen te worden en welke onderdelen vervangen moeten worden. Indien dit van toepassing is op uw scooter zullen we u hier uiteraard eerst over informeren. Dit verschilt namelijk per scooter of type. Alle onderhoudsbeurten voeren wij uit in onze eigen werkplaats met vakmensen. Weet u niet welke beurt uw scooter nodig heeft? Kom dan gerust eens langs. Dan zullen wij u adviseren over de beste optie voor uw scooter!

Wanneer een kleine beurt voor scooter

Als trotse eigenaar van een scooter wilt u natuurlijk wel dat deze probleemloos blijft rijden. Wij helpen u daar graag bij! De interval van het onderhoud varieert per scooter. Bij veel modellen is het echter verstandig om de 2000 tot 4000 kilometer een check uit te laten voeren. Hierbij wisselen de kleine en grote beurt elkaar af. Toch is het aan te raden om de kleine beurt om de 500 tot 1.000 kilometer te laten uitvoeren. Dit zorgt er namelijk voor dat u altijd veilig de weg op kunt.

Kleine beurt scooter
Call Now Button