mail of bel 050 318 5566
✓ Laagste prijsgarantie ✓ Bezorging & service aan huis ✓ Grootste showroom

  Scooter ophalen Groningen

  Lekke band? Scooter, elektrische scooter of snorscooter kapot? Geen probleem!! Wij van City tweewieler Groningen zijn gespecialiseerd in het maken en repareren van je scooter. Wij halen je scooter op en doen de reparatie aan de volgende merken:
  • Piaggo
  • SYM
  • Peugeot
  • Kymco
  • Vespa
  • NIU
  • Segway
  • Super Soco
  • Mash 50
  • Vent
  Het kan altijd voor komen dat je scooterpech hebt of met een lekke band staat. Of je wil misschien een onderhoudsbeurt aan je scooter of brommer.
  Wij staan klaar om jouw scooter op te halen en direct te repareren. Dit kan binnen enkele uren of dagen klaar zijn afhankelijk van het probleem. In de stad Groningen, regio Groningen, Friesland en Drenthe  halen we jouw defecte scooter op tegen een kleine vergoeding. Je betaalt een eerlijke prijs voor onze diensten. Zo zijn de tarieven afhankelijk van de ophaal- en bezorg locatie.
  Heb je ook problemen met je scooter of snorscooter in 1 van de andere regio's van Nederland, geen probleem, ook dan kunnen we je scooter ophalen neem hiervoor direct contact met ons op.
  Neem direct contact op:

  City Tweewielers

  Florakade 82

  9713 ZC

  Groningen

  Telefoonnummer: 050 318 5566

   

  Scooter thuis bezorgen

  Als u een scooter besteld in onze webshop of onze winkel, dan heeft u de mogelijkheid om de scooter op te komen halen of om deze te laten bezorgen. Als u ervoor kiest kunt u deze uiteraard gratis komen ophalen bij onze winkel in Groningen Als er ervoor kiest om de scooter te laten bezorgen is dat uiteraard ook mogelijk.

  Snelheid

  Het inschakelen van onze ophaalservice gaat simpel en snel. Als je ons belt of een berichtje stuurt maken we snel een afspraak. Wanneer nodig, is onze ophaalservice dezelfde dag nog beschikbaar.

  Scooter laten maken?

  Je kunt altijd pech hebben met je scooter en de oorzaak hoeft niet direct duidelijk te zijn. Gelukkig staat ons team van specialisten klaar om jou te helpen met je probleem.
  Vaak kunnen we snel en goedkoop de oorzaak van het probleem van jouw scooter of snorscooter vinden en deze spoedig weer herstellen.

   

  Vespa scooter kapot? Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Vespa scooters en snorscooters.  Specifieke problemen bij deze modellen zijn ons bekend en daarom is het vaak goedkoop en efficiënt om deze bij ons te laten repareren.
  SYM scooter Kapot? Ook SYM Scooters hebben een eigen problematiek en hier zijn we jarenlang in gespecialiseerd.

   

  crossmenu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram