mail of bel 050 318 5566
✓ Laagste prijsgarantie ✓ Bezorging & service aan huis ✓ Grootste showroom

  Super soco scooter kopen?

  De toekomst van transport wordt gevoed door de kracht van elektriciteit. Bij Citytweewielers willen we je kennis laten maken met De Super Soco scooters. De Super Soco is een compacte en wendbare scooter. De TC is een innovatieve elektrische scooter dat is bekroond met de prestigieuze iF Design Award. De makers van deze vette scooters zijn Super soco Intelligent Technology (Shanghai) Co., Ltd. Deze club is een innovatief technologiebedrijf, dat wordt aangedreven door het nieuwste industriële ontwerp en geavanceerde technologie.

  De Super soco scooter is 100% Elektrisch

  De Super SOCO is 100% elektrisch. Er is geen verbranding, dus ook geen uitstoot. Op deze manier ben je goed bezig. Daarnaast is de koppel een stuk hoger. zelfs met twee man schiet je er vandoor.

  Citytweewielers is Super soco dealer.

  Super soco Intelligent Technology richt zich op het bieden van nieuwe, energie-aangedreven slimme transportoplossingen. Wij van Citytweewielers Groningen zijn officiële Super soco dealer. De TC- en TS-modellen hebben beide een bereik van 80 km (50 mi). Beide modellen hebben 60V-batterijen, hoewel de TC een licht capaciteitsvoordeel heeft van 1,8 kWh ten opzichte van het TS-pack van 1,56 Kwh.

  De Super SOCO is standaard voorzien van:

  De TC heeft ook een iets hoger koppel gemeten aan het achterwiel, met 120 Nm vergeleken met de TS ’110 Nm. Beide modellen zijn voorzien van Bosch achternaafmotoren. Nogmaals, het TC-model onderscheidt de TS met 3 kW vermogen versus de TS '2,8 kW.

  Smart scooter

  De Super Soco TS Pro is een ware smart scooter dat verbindt met een smart phone voor toegang tot diverse scooter applicaties en informatie zoals snelheid en accu status. De scooter kan worden voorzien van 1 of 2 uitneembare accu’s die onafhankelijk van de scooter kunnen worden opgeladen. Het bereik van 1 accu is 80km voor een maximaal bereik van 160km. Niet alleen binnen de stad zul je ervaren dat het een fijne scooter is om op te rijden maar ook op lange rechte wegen buiten de stad.

  Geschikt voor extra passagier/ Opbergruimte

  De Super SOCO CUX heeft een bescheiden ruimte onder de buddy voor eventueel een kettingslot.

  Indien gewenst, is er een topkoffer beschikbaar.

  Download alle specs in dit Super Soco boekje

  crossmenu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram